Energieleveranciers vergelijken zakelijk

Veel ondernemers willen zelf energie vergelijken. Maar ten eerste kost het best veel tijd om verschillende offertes op te vragen. Daarnaast levert het enkel een beeld op van tarieven die je dan kunt vergelijken en je weet nog niet of de accountmanager bij de energieleverancier nakomt wat hij allemaal beloofd zodra je een offerte tekent.

Energieoffertezakelijk.nl biedt daarom de mogelijkheid om vrijblijvend een inventarisatie uit te laten voeren. Zodra wij voldoende aanleiding zien (lees: voldoende voor u kunnen besparen), dan zullen zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wij beloven dat het u in totaal zo’n tien minuten tijd kost.

Goedkoper via intermediair

Het is een misvatting dat een energie intermediair extra geld kost. Wij zijn van mening dat een energieleverancier door ons minder accountmanagers hoeft aan te nemen omdat aanvragen gestroomlijnder verlopen via een partnerkanaal. Daarnaast sturen wij u voor onze dienstverlening ook nog eens geen factuur. En u besluit op basis van een berekening, met daarin de te behalen besparing, klant bij ons te worden.

Daarnaast zorgt Energieoffertezakelijk.nl voor contractbeheer zodat u niet meer buiten contract zult lopen en u kunt in het vervolg met al uw vragen omtrent energie bij ons terecht.

Vrijblijvende inventarisatie aanvragen

Om het gemakkelijk te maken hoeft u alleen hieronder uw aanvraag te doen en dan ontvangt u meer informatie over wat wij nodig hebben om te komen tot een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende inventarisatie aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies.